راه اندازی رستوران و آشپزخانه صنعتی از ابتدا تا افتتاح

طراحی رستوران در تبریز موضوعی نیست که با طراحی نمای رستوران یا طراحی داخلی رستوران اتمام یابد و به آنها اصول طراحی داخلی رستوران خلاصه شود. نورپردازی یکی از ارکان مهم در دکوراسیون داخلی و طراحی نمای بیرونی فست فود است و برای جلوه بیشتر مکان مورد اهمیت قرار میگیرد. کانسپت های متمایز در طراحی رستوران، تمهیدات مفصلی برای احساسات به وسیله ایجاد یک روح و احساس منحصر به فرد دارد که این امر مستلزم گذر از مبانی پایه است. اما چیزی که احساسات و عواطف مشتری را درگیر می کند فراتر از این ها می باشد و برای دست یابی به آن باید برنامه ای داشت که از لحظه اول ایجاد کانسپت می تواند ایجاد شود. حتی کافی شاپ شما می تواند یک گالری یا نمایشگاه برای عرضه محصولات اصیل هنری باشد. توجه کافی به ارگونومی محیط و راحتی و آسایش کاربران لازمه اصلی این مرحله از طراحی پلان است. راحتی در نشستن یک عنصر مهم است، مبلمان تا اندازهای باید استاندارد و راحت باشد که وقتی مشتری نیم ساعت یا بیشتر بر روی آن مینشیند، احساس ناخوشایندی به او دست ندهد.

دکوراسیون داخلی رستوران مدرن

بسیاری از کارفرمایان و صاحبان سرمایه در پروژه های طراحی رستوران در تبریز و همچنین در اغلب پروژه های طراحی فضاهای تجاریف متاسفانه اعتقاد چندانی به طی روش اصولی در طراحی رستوران ندارند و به اهمیت مباحث برندینگ و بازاریابی آشنایی چندانی ندارند. تسلط کافی بر فضاهای موجود نیاز اساسی برای نیل به طراحی موفق است. پارچه هایی هایی مثل کتان و مخمل در تهیه آنها به کار می رود. برای طراحی رستوران در تبریز ، مرحله طراحی پلان رستوران توسط کارشناسان و معماران استودیو معماری بوم تبریز به صورت موشکافانه بررسی شده است و به مراحلی تقسیم شده است که در ادامه مطلب برخی از آنها بیان می شوند. به طور کلی در هر پروژه طراحی رستوران، چند فضای اصلی وجود دارد که هنگام طراحی پلان رستوران باید مورد بررسی قرار بگیرند. علاوه بر در اختیار داشتن نقشه و پلان محل احداث رستوران، باید به طور حضوری مکان احداث رستوران را بررسی کرد.

طراحی داخلی رستوران سنتی ایرانی

تقریبا می توان گفت نمونه ای وجود ندارد که بشود به آن استناد کرد. طراحی رستوران در تبریز علیرغم تمامی موارد بالا تبدیل به یک موضوع صرفا زیبایی شناسانه شده است که متاسفانه در اغلب موارد از همین موضوع هم غفلت می شود. پاسخگویی به نیازهای هر کدام از این فضا ها و مکان یابی مناسب آنها نقش کلیدی در بالا بودن بازده رستوران و کیفیت ارائه شده به مشتریان ایفا می کند. با توجه و عنایت به کانسپت اصلی رستوران، بودجه پروژه، مصالح و برند و هویت شکل داده برای رستوران، می توان در مورد رنگ بندی کلی مجموعه نظر داد. امروزه بکارگیری پانل ها و تزئینات چوبی در دکوراسیون داخلی رستوران بسیار پرطرفدار شده است و تقریبا بیشتر رستوران دارها که دوست دارند رستورانشان رنگ و بوی کلاسیک یا مدرن به خود بگیرد دارند از چوب طبیعی جهت تزیین و طراحی یا تکمیل دکوراسیون رستوران های خود استفاده می کنند.

در طراحی رستوران در تبریز پیشنهاد می شود استایل کلی رستوران با هماهنگی مناسبی در فرم و رنگ محیط دیده شود. از طرفی با تسلط به ابعاد و اندازه های محیط کار، از پیشنهاد و اجرای طرح های غیر متناسب جلوگیری می شود که متاسفانه در برخی از پروژه های طراحی رستوران در تبریز مشاهده می شود. اگر صرفا به کیفیت غذا توجه شود، اگر منحصرا به سرویس دهی و طراحی توجه شود، قدم در جای پای تمامی پروژه های اکثریتی گذاشته می شود که منجر به شکست شده اند، آن هم در این کسب و کار که بسیار رقابتی و پر ریسک محسوب می شود.

2-1. سرویس های بهداشتی: در طراحی پلان رستوران توصیه می شود برای کاهش هزینه های ایجاد و ساخت تاسیسات مکانیکی، فضای سرویس های بهداشتی در فاصله کمی از آشپزخانه رستوران جایابی شود. طراحی داخلی رستوران یک مرحله بعد از طراحی پلان رستوران اتفاق می افتد. بعد از طراحی و راه اندازی رستوران برکه تبریز، بلوکی از رستوران های سنتی که فضای رستوران برکه را تقلید کرده بودند، در محدوده رستوران برکه شکل گرفت که نکته جالب اینجاست که علیرغم انجام هزینه زیاد در این پروژه ها، هرگز موفقیت رستوران برکه را تجربه نکرده اند و حتی در صورت انجام تبلیغات سنگین نیز نخواهند توانست از تبعات تقلید و کپی کاری خود رها شوند. تمامی مواردی که برای موفقیت یک رستوران مشهور شده اند، عواملی غیر پاسخگو و قطعی هستند که با موفق کردن یک یا چند مورد خاص نتیجه گرفته شده است که آنها عوامل اصلی موفقیت و رونق یک رستوران هستند.

دکوراسیون داخلی رستوران مدرن ایرانی

یک همبرگر عالی، یک همبرگر عالی است. یک دیزاین عالی نیز یک دیزاین عالی است. کاملا بدیهی است که امروزه ساخت و توسعه برند بیش از هر زمانی برای بقای یک کسب و کار ضروری و حیاتی است. تولید یک کانسپت بسیار قوی در ابتدای کار، با آنالیز مو به موی همه ی عوامل تاثیر گذاری که از آنها یاد کردیم، یک کار بسیار حساس، ضروری و اجتناب ناپذیر در شروع یک کسب و کار و به ویژه در زمینه خوراکی می باشد. مطمئنم که با خواندن این، سبک های خاصی از دکوراسیون به ذهن می رسد، و این چیزی است که می خواهیم به آن برسیم! از طرفی بار یک فضای انتظار نیز می تواند باشد که افرادی که به هر دلیلی نیاز به انتظار در فضای رستوران دارند را مشغول نگه دارد.

دلیل این امر ذائقه بسیار خاص مردم تبریز در انتخاب و اعتماد به یک برند غذایی و همچنین وجود برندهای معتبر با انواع فضاسازی در این شهر می باشد که فضا را برای جلب رضایت مشتریان در تبریز را به امری بسیار خطیر و حساس تبدیل می کند. عطری که در عرصه اصلی رستوران می پیچد، نورپردازی که فضا را روشن می کند، موسیقی جاری در فضا، مزه و طعم غذای سرو شده و یا ظاهر و آراستگی که با غذای سرو شده ارائه می شود، در تشخص رستوران و روح آن تاثیر دارد. با توجه به حضور برندهای مطرح در زمینه رستوران داری در شهر تبریز، برندسازی در زمینه رستوران در این شهر موضوعی پیچیده و دارای ملاحظاتی فراتر از موارد ذکر شده می باشد. تمامی آن چه به عنوان کلید موفقیت در طراحی رستوران مطرح می شود بازتاب مخرج مشترک تمامی عوامل و فاکتورهای تاثیرگذار در موفقیت رستوران است.

طراحی رستوران در تبریز که معمولا به اشتباه با عنوان طراحی داخلی رستوران در تبریز مطرح می شود، موضوعی بسیار متفاوت و کلی تر از طراحی داخلی است. واقعیت این است که اگر بخواهیم عوامل موفقیت رستوران های بیشماری را که موفق محسوب می شوند بررسی کنیم، میبینیم همه کلید های موفقیت آنها حول موضوع کانسپت می چرخد. با این حال، آماده نبودن کامل یا اشتباههای بازاریابی اساسی، دلیل عدم موفقیت نزدیک به 60% کافه رستوران ها در سالهای اول کارشان است. تجربه کاملا ثابت کرده است که تکنیک کپی-پیست هرگز موفقیت آمیز نیست و نخواهد بود. این افراد باید با تعهد کاری بالا در اختیار سیستم باشند و نسبت به کانسپت اصلی اشراف مناسبی داشته باشند تا بتوانند در ارائه کانسپت رستوران موقفیت آمیز رفتار کنند.

همانند اکثر موارد در طراحی رستوران در تبریز شاهد فعالیت اغراق آمیز در طراحی ظواهر و پلان رستوران هستیم. شهر تبریز با توجه به موقعیت جغرافیایی و اقتصادی و ارتباط بالایی که با کشور ترکیه دارد، شاهد وفور مصالح و لوازم ساخت ترکیه می باشد و این امر در زمینه طراحی رستوران در تبریز موجب ایجاد موجی از تشابه فضاهای رستورانی تبریز با موارد مشابه در ترکیه شده است. این امر موجب شده است که ما خود را با افتخار یکی از متخصص ترین دفاتر تبریز در امر طراحی رستوران در تبریز معرفی کنیم. اگر ما در مورد تزییناتی که بیشتر استفاده می شود صحبت می کنیم ، انواع مختلف عکس ها ، عکس ها و پوسترها است. در میان این رنگ ها میتوانیم به رنگ آبی اشاره کنیم.

باید محتویاتی را در اختیار آنها گذاشت که آنها را مشتاق به بازدید و استفاده از محصولات شما بکند. باید در نظر داشت که هدف اصلی ایجاد حس دعوت کنندگی در رستوران می باشد، ایجاد فضایی که مشتریان را به داخل جذب کند و حتی در آنها اشتیاق بازگشت به محیط را ایجاد کند. استفاده از آبنما در این سبک رستوران همجوار با گیاهان سرسبز فضای دلچسبی را به وجود می آورد. ایده دیگر در دکوراسیون سفره خانه، استفاده از تزیینات مختلف استفاده از دربهای شیشه خورکلاسیک است و دیگر تزییناتی که حضور آن می تواند فضا را به شکلی بسیار صمیمانه و دوست داشتنی تغییر دهد، استفاده از گیاهان است. بسته به سلیقه شما می توانید از لمینت، پارکت، سرامیک، فرش، سنگ و … برای طراحی آشپزخانه در یک رستوران تسلط زیادی به تجهیزات رستورانی لازم است. منبع عکس: سایت تخفیفان، عکاس نامشخصرستوران بابا قدرت تهران شعبهای از رستورانی معروف به همین نام در شهر مشهد است که بهدلیل استقبال زیاد مخاطبان آن، شعبهای در تهران نیز تاسیس کردهاند.

طراحی داخلی رستوران ایتالیایی

استودیو معماری بوم با سابقه موفق در طراحی و اجرای رستوران های بزرگ و کوچک، طراحی رستوران ارزان ، ساخت رستوران ارزان و سایر پروژه های طراحی و ساخت رستوران در تبریز ،می تواند انتخابی مناسب برای سپردن مسئولیت های طراحی و ساخت پروژه های رستورانی باشد. استودیو معماری بوم تبریز ارتباط مستمر خود را با متخصصین و اساتید امر بازاریابی و برندینگ حفظ کرده و به داشته های خود هرگز اکتفا نمی کند. طراحی رستوران در تبریز از نظر بازاریابی و مدیریت برند یکی از تخصص های دفتر معماری بوم می باشد که با تکیه بر تجربه چندین ساله خود در دنبال کردن این روند و توفیق مناسب در ایجاد این امر در پروژه هایی مانند طراحی و اجرای رستوران برکه تبریز، در ذیل خدمات خود در زمینه طراحی و ساخت رستوران در تبریز قرار می دهد.

قدم دوم در طراحی داخلی رستوران: بررسی و آنالیز دقیق منابع نور طبیعی و نوردهی فضا می باشد. قدم اول در طراحی داخلی رستوران: تسلط کامل بر اندازه فضا است. خرید و انتخاب مصالح، مبلمان و وسایل یک رستوران با تطابق کامل بر کانسپت اصلی انجام می گیرد و طراحی داخلی رستوران را حول خود شکل می دهد. با توجه به مدیریت این پروسه توسط تیم معماری، طراحی پلان با انطباق کامل با اصول اساسی کانسپت اصلی انجام پذیرفته و در عین حال پاسخگوی اصول طراحی رستوران و استانداردها و ضوابط طراحی رستوران نیز می باشد. پیکربندی رستوران هم به ساز و کار موجود در رستوران دخالت می کند و هم ارتباط برند رستوران با مشتریان را تنظیم می کند. اصول پایه ای مارکتینگ حتی بر اهمیت بیشتر دکوراسیون نسبت به کیفیت غذا تاکید می کند. 5-1. ورودی و فضای انتظار: صریح و رک: بیشتر از تابلو و بیلبورد رستوران، ورودی آن ذهنیت اولیه ایجاد می کند.

دکوراسیون داخلی رستوران کلاسیک

فضاهای بسیار زیادی برای رستوران های مختلف، بسته به موقعیت و امکانات و حتی محدودیت های رستوران می تواند ایجاد شود که در لیست بالا گنجانده نشده است. طراحی رستوران در تبریز ، نیازمند دقت و حساسیت بالا در ارائه یک تجربه دلنشین در رستوران می باشد. از دیدگاه بعضی افراد به نظر می رسد که فضای رستوران های سنتی،کلاسیک،مدرن و فست فودها شبیه به هم می باشد ولی در واقع اینگونه نیست و با آن که ماهیت و وظایف آنان یکسان است ولی قواعد و اصول طراحی متفاوت و متضادی در بعضی از موارد با یکدیگر دارند. مانند بسیاری از موارد دیگر موضوع برندینگ با تصورات غلط کارفرمایان و نیز همکاران ما هدایت می شود و منجر به شکست برندینگ در پروژه طراحی رستوران در تبریز میشود. اگر شما هیچ نظری در مورد این که چقدر می تواند در بلند مدت به آن پرداخته شود، ندارید. به همین دلیل معمولاً حتی به صورت محدود نیز در طراحی رستوران باید به کار گرفته شود.

به دلیل بارش های شدید در گذشته رومی ها با ساخت کانال های آبرسانی، جریان آب را از جنگل به شهر هدایت می کردند بعدها سدهایی برای جمع آوری آب برپا کردند. محصولات مدرن و بی رقیب شرکت می تواند پاسخگوی نیاز های شما باشد. بسیاری از رستورانهای مدرن علاوه بر فضای داخلی از بالکن و فضای باز برای سرو غذا استفاده میکنند. با یک جستجوی ساده خواهید دید که وبسایتهای زیادی فهرستی از بهترین رستورانهای تهران ارائه کردهاند؛ اما هیچکدام لیست کاملی به ترتیب کاربرد ارائه ندادهاند. برای مثال در رستورانهای کوچک رنگهای تیره و همچنین آیتمهای طرحدار و شلوغ توصیه نمیشود.

طراحی رستوران معماری داخلی

کفپوش رستوران ها به محیط و سبک رستوران بستگی دارد و از کفپوش های متنوعی مانند چوب های تیره و روشن, لمینیت, سنگ فرش و یا سنگ استفاده می شود. ضمن اینکه می توانید این بافت تیره را در کنار رنگ های روشن تر نیز به کار ببرید. بی شک رعایت همه اصول بالا در بهترین شکل و به صورت یکجا ممکن نیست و هزینه بالایی در بر خواهد داشت، اما توجه داشته باشید با مدیریت هزینه ها و استفاده از دانش اهالی فن، می توان تا حد زیادی به هدف نزدیک شد. در این رستوران استیک را با سس اسفناج مخصوص و حجم بالا سرو میکنند. با توجه به نیاز مبرم یک فضای مخصوص تغذیه به آرامش و آسایش روشنایی، این موضوع بسیار مهم و حیاتی می باشد. در فصل بهار می توانید از فستیوال گل لاله استانبول (در 3 هفته پایانی آوریل) دیدن کنید و با نماد ملی کشور ترکیه آشنا شوید.